Γραμματοσειρά

 

Κούλογλου στο Mega: Καλά έκανε ο πρωθυπουργός και έβαλε την ΕΥΠ να φυλάει το νομισματοκοπείο

Ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο Mega για τις αποκαλύψεις του tvxs.gr σχετικά με την εντολή του Αλέξη Τσίπρα για φύλαξη του Νομισματοκοπείου από την ΕΥΠ, σχολίασε πως εάν επιβεβαιώνεται η πληροφορία «σωστά έπραξε ο πρωθυπουργός και προχώρησε σε μια τέτοια προληπτική κίνηση».
Ο Στέλιος Κούλογλου, αφού επισήμανε πως δεν έχει καμία σχέση με τις δημοσιογραφικές επιλογές του TVXS, υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα «προληπτικό μέτρο». Όπως σημείωσε η υπόθεση δεν αφορά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Δεν πιστεύω πως αφορά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας. Έρχεται μια πληροφορία από μια υπηρεσία και η κυβέρνηση οφείλει – ιδιαίτερα σε μια ταραγμένη περίοδο – να πάρει όλα τα μέτρα. Νομίζω πως ο πρωθυπουργός έπραξε πολύ σωστά. Φανταστείτε αν είχε γίνει από κάποιον. Όχι από τον Λαφαζάνη ή κάποιο στέλεχος της ομάδας του, αλλά από κάποιον τρελαμένο. Φανταστείτε τι επιπτώσεις θα είχε στη διαπραγματευτική θέση της χώρας. Και καλά έκανε και τα μέτρα αυτά ήταν μυστικά. Γιατί φανταστείτε τι εικόνα θα δινόταν αν πήγαινε η αστυνομία έξω από το νομισματοκοπείο».

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του tvxs.gr, τάχθηκε υπέρ της διενέργειας μιας εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=4ftLkSkJykA

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS