Γραμματοσειρά
  • ToΣιν Φέιν στηρίζει τον αγώνα της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ για μια έντιμη λύση.
  • Συνάντηση Δημήτρη Παπαδημούλη με τον Ντέκλαν Κίρνυ, Εθνικό Πρόεδρο του Σιν Φέιν στις Βρυξέλλες.

ΟΑντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον Ντέκλαν Κίρνι, Εθνικό Προεδρεύοντα του Ιρλανδικού κόμματος Σινν Φέιν.

Ο Δ. Παπαδημούλης ευχαρίστησε θερμά τον Ν. Κίρνυ για την αλληλεγγύη του Σιν Φέιν προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ενημέρωσε για την πορεία της διαπραγμάτευσης της Ελλάδας με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, τους στόχους και τις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Ντέκλαν Κίρνυ ευχαρίστησε τον Δημ. Παπαδημούλη για την ενημέρωση και εξέφρασε την αλληλεγγύη του Ιρλανδικού Κόμματος αλλά και προσωπικά, στους Έλληνες, την ελληνική κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, στον αγώνα τους για μια κοινά αποδεκτή λύση στην κορυφούμενη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους δανειστές.

Σημείωσε πως το ζήτημα διευθέτησης του δημόσιου χρέους μιας χώρας-μέλους της Ευρωζώνης, είναι ζήτημα που θα πρέπει να αφορά όλους τους εταίρους και πρόσθεσε ότι ο αγώνας εναντίον της μονομερούς λιτότητας οφείλει να είναι πανευρωπαϊκός, προκειμένου να δοθεί μια κοινή ευρωπαϊκή απάντηση στο οξύ αυτό πρόβλημα.

26.06.2015                                                      ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS