Γραμματοσειρά

 

Συνάντηση Δημήτρη Παπαδημούλη με τους επικεφαλής των γραφείων του Ιδρύματος "Ρόζα Λούξεμπουργκ" σε Βρυξέλλες και Αθήνα, Μάρτιν Σίρντεβαν και Κλάους-Ντίτερ Κούνιχ.

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης συναντήθηκε με τους αντιπροσώπους του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ,Μάρτιν Σίρντεβαν και Κλάους-Ντίτερ Κούνιχ.

Ως μέλλοντες επικεφαλής των γραφείων στις Βρυξέλλες - στην έδρα του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, όσο και στο αντίστοιχο γραφείο των Αθηνών, οι κ. Σίρντεβαν και Κούνιχ εξέφρασαν την επιθυμία να ενισχυθούν οι σχέσεις ανάμεσα στα Ινστιτούτα του DieLinke και του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια σειρά από στόχους-κλειδιά και σε βάθος χρόνου.

Στη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκαν ισχυρές συγκλίσεις και συζητήθηκαν προτάσεις για την προώθησηαυτώντωνσυγκλίσεων, μέσω κοινών πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων και στις Βρυξέλλες και στην Αθήνα.

Οι εκπρόσωποι του "Ρόζα Λούξεμπουργκ" εξέφρασαν ενθαρρυντικά την αλληλεγγύη τους στην ελληνική κυβέρνηση και επεσήμαναν τον κοινό τρόπο σκέψης ανάμεσα στο DieLinke και τον ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελεί εχέγγυο για την επέκταση της συνεργασίας της Αριστεράς των δυο χωρών.

Ο Δημ. Παπαδημούλης ευχαρίστησε του κ. Σίρντεβαν και Κούνιχ, επικρότησε τη συνδιοργάνωση πρωτοβουλιών σε Ελλάδα, Βρυξέλλες αλλά και Γερμανία, πιστώνοντας τις στις θετικές πολιτικές προσπάθειες που γίνονται αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη.


2
9.05.2015                                                                       

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS