Γραμματοσειρά

 

Παπαδημούλης: Προσυπογράφω λέξη προς λέξη τη δήλωση του πρωθυπουργού

Στο περιεχόμενο της συμφωνίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Προσυπογράφω λέξη προς λέξη τη δήλωση του πρωθυπουργού τον οποίο και στηρίζω πλήρως στην απόφαση που πήρε. Εχουμε μια δύσκολη συμφωνία η οποία επελέγη από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ως προτιμητέα έναντι μιας καταστροφικής χρεοκοπίας που ήταν σχεδιασμένη στις λεπτομέρειές της», είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Και πρόσθεσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ακυρώσαμε το Grexit, το Σόιμπλε-Grexit. Ακυρώσαμε μία προσπάθεια με ταπεινωτικούς, εκβιαστικούς όρους της τελευταίας στιγμής που δεν είχαν συζητηθεί ποτέ προηγουμένως να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα και ανοίξαμε τον δρόμο για μία δύσκολη συμφωνία με οδυνηρές πλευρές που καλείται ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, όσοι στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια αμέσως μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού στην Ελλάδα να τη μελετήσουμε και να την εξηγήσουμε και να τη βάλουμε μπροστά. Αυτή την ώρα περιορίζομαι να πω, γιατί κι εγώ δεν έχω προλάβει να μελετήσω αναλυτικά το περιεχόμενο της συμφωνίας και τις συνέπειές της, ότι προσυπογράφω πλήρως τη δήλωση του πρωθυπουργού και τον στηρίζω απολύτως».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: www.real.gr/audiofiles/432474.mp3

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS