Παπαδημούλης: Δεν επαναπαυόμαστε, διεκδικούμε και την τελευταία ψήφο

"Δεν θα επιδιώξουμε κυβέρνηση...Συριζαίων - Τα μικρά κόμματα θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση" δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγγύηση σταθερότητας ,θα έχουμε κυβέρνηση τετραετίας με προοδευτική κατεύθυνση, δεν επαναπαυόμαστε διεκδικούμε και την τελευταία ψήφο», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Δεν θα επιδιώξουμε κυβέρνηση «συριζαίων» αλλά θα έχουμε μαζί πρόσωπα και από άλλους χώρους που δεν θα αποτελούν παλιό φθαρμένο πολιτικό προσωπικό», είπε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε : «Είναι τόσο ψηλή η πίεση για να μπούμε σε τροχιά ανάκαμψης που τα μικρά κόμματα δεν θα αρνηθούν να αναλάβουν την ευθύνη να συμμετάσχουν σε Κυβέρνηση».

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «το κόμμα μετά τη διάσπαση παραμένει αριστερό αλλά είναι ποιο ώριμο γειωμένο και προσγειωμένο και με συνοχή και αυτό είναι συγκριτικό πλεονέκτημα , έναντι της ΝΔ».
Για το μεταναστευτικό ο κ. Παπαδημούληε είπε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερος για την αντιμετώπιση του προβλήματος" υποστηρίζοντας πως "ακόμη και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ χαστούκισε την ρητορική της ΝΔ για το ζήτημα".

10.9.2015