Γραμματοσειρά

 

Θετική αποτίμηση του ταξιδιού Τσίπρα στις ΗΠΑ από τον Παπαδημούλη

Θετικός είναι για τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ο απολογισμός του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.
Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε πως "η χώρα διευρύνει τα ερείσματα της καθώς ο πρωθυπουργός γίνεται όλο και πιο αποδεκτός ως ένας ηγέτης που ήρθε για να μείνει καθώς σε ένα χρόνο κέρδισε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις".
Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ οι βασικοί στόχοι της επίσκεψης Τσίπρα στην Νέα Υόρκη ήταν η διεθνοποίηση του θέματος του χρέους και η προσέλκυση των επενδύσεων.
Για το θέμα του χρέους ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε πως η αμερικανική κυβέρνηση ήταν σταθερή στην άποψη ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο κάτι που -όπως είπε- άρχισαν να αποδέχονται και οι Βρυξέλλες.
Τέλος εκτίμησε πως μέχρι το 2019 δεν θα γίνουν εκλογές στη χώρα λέγοντας πως είναι μια μοναδική ευκαιρία να υπάρξει κυβέρνηση τετραετίας ώστε η χώρα να μπει σε μια σταθεροποίηση και να αφήσουμε πίσω την κρίση.

Ακούστε την συνέντευξη εδώ: http://www.parapolitika.gr/article/322372/thetiki-apotimisi-toy-taxidioy-tsipra-stis-ipa-apo-ton-papadimoyli

30.9.2015

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS