Γραμματοσειρά

 

Δ. Παπαδημούλης στον Αθήνα 984: «Υπάρχει ένα πεδίο -πέρα από το μνημόνιο-, όπου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καλείται να δώσει έμπρακτο δείγμα γραφής»

Για διπλό στοίχημα της κυβέρνησης Τσίπρα, το οποίο έχει να κάνει αφενός με την επιστροφή στην ανάκαμψη της οικονομίας και αφετέρου με εκείνες τις τομές της δημοκρατίας που θα δείξουν διαφορετικό δείγμα γραφής, έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Βασίλη Πάικο.Αναλυτικά ανέφερε:

«Δίπλα στην υλοποίηση της συμφωνίας με τον δικαιότερο δυνατό τρόπο και που αφορά σε θέματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, υπάρχει ένα πεδίο -πέρα από το μνημόνιο-, όπου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καλείται να δώσει έμπρακτο δείγμα γραφής. Υπάρχει επίσης το θέμα του εκδημοκρατισμού και της διαφορετικής συμπεριφοράς των σωμάτων ασφαλείας. Υπάρχει το θέμα των σχέσεων εκκλησίας και κράτους, το θέμα της καταπολέμησης της διαφθοράς, της αλλαγής αυτού του άθλιου πελατειακού κράτους. Νομίζω ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα κριθεί από το αποτέλεσμα της σε αυτό το διπλό μέτωπο. Να υλοποιήσει την επιστροφή στην ανάκαμψη της οικονομίας με νοικοκυρεμένα δημόσια οικονομικά και με δικαιότερη κατανομή των βαρών και από την άλλη να κάνει εκείνες τις τομές της δημοκρατίας βήμα – βήμα, αλλά με ορατό σχέδιο που να δείξουν διαφορά στο δείγμα γραφής…».

1.11.2015

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS