Γραμματοσειρά

 

Δ. Παπαδημούλης: Εκτός πραγματικότητας Σαμαράς- Βενιζέλος

Εκτός πραγματικότητας Σαμαράς και Βενιζέλος και ονειρεύονται καταστροφές και εμπλοκές της χώρας, προκείμενου να αποκτήσουν ξανά ρόλο στην πολιτική σκηνή του τόπου, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Κόκκινο και στους Δημήτρη Κουκλουμπέρη και Νίκο Σβέρκο.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σαμαρά- Βενιζέλου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «αν επιμείνουν ετσι εκτός κλίματος, θα αρχίσουν να μοιάζουν με συνταξιούχους που μιλούν για τα λάθη που έγιναν στην μικρασιατική εκστρατεία».

«Η πλειοψηφία του λαού θεωρεί οτι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους στα πολιτικά πραγματα της χώρας», επεσήμανε.

Η χώρα και η κοινωνία αντιμετωπίζει προβλήματα και δυσκολίες, αλλά έχουμε τη δυνατότητα με το πρόσγραμμα της κυβέρνησης να βάλουμε το στόχο από τα μέσα του 2016 και μετά να μπούμε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, υπογράμμισε, προσθέτοντας πως «για να το πετύχουμε, πρέπει μέχρι τέλος του Νοέμβριο να έχουμε ολοκληρώσει την αξιολόγηση, να έχουμε ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για τα αγκάθια που απομένουν για τα κόκκινα δάνεια και τον ΦΠΑ και να ξεκινήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους».

Όσον αφορά τα κόκκινα δάνεια, ο Δ. Παπαδημούλης ανέφερε: «Αποτελεί κοινό συμφέρον να βρεθεί μία λύση λογική για τα κόκκινα δάνεια που να προστατεύει τα μικρά και μεσαία νοικοκυριά που έχουν στεγαστικά δάνεια», λέγοντας πως αυτό δεν είναι μόνο κοινωνικά επιβεβλημένο αλλά και οικονομικά αναγκαίο, διαφορετικά το αντίστροφο θα οδηγούσε σε πλήρη κατάρρευση της αγοράς ακινήτων και θα υπονόμευε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Ακούστε την εκπομπή εδώ: http://www.stokokkino.gr/article/1000000000019480/D-Papadimoulis-Ektos-pragmatikotitas-Samaras--Benizelos

3.11.2015

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS