Γραμματοσειρά

Στα Παραπολιτικά 90,1: Χρειάζεται ρεαλισμός και διάθεση υποχωρήσεων και από την πλευρά των δανειστών για να υπάρξει θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Σε ό,τι αφορά στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, πρέπει να προστατευθούν τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά και όχι οι μπαταχτσήδες, που έχουν καταθέσεις και δεν πληρώνουν.

Παπαδημούλης για Πανούση: Οι αρχές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γρήγορα και αποτελεσματικά

Να καταθέσει όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς του στις αρχές και στην αντίστοιχη πολιτική ηγεσία κάλεσε τον Γιάννη Πανούση μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 και το Νίκο Ευαγγελάτο, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Όπως είπε οι αρχές όταν ενημερωθούν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ερωτηθείς για το εάν θα ξεκλειδώσει η υποδόση των 2 δις εμφανίστηκε απαισιόδοξος λέγοντας «θα εκπλαγώ εάν ξεκλειδώσει. Αυτό που μπορεί και πρέπει να γίνει είναι να καταγραφεί η πρόοδος που έως τώρα έχει επιτευχθεί».

Σημείωσε πως χρειάζεται ρεαλισμός και διάθεση υποχωρήσεων και από την πλευρά των δανειστών για να υπάρξει θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

Σχετικά με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας τόνισε πως πρέπει να προστατευθούν τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά και όχι οι μπαταχτσήδες που έχουν καταθέσεις και δεν πληρώνουν.

 

9.11.2015

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS