Γραμματοσειρά

 

Δ. Παπαδημούλης: «Το μπλοκάρισμα της συζήτησης για το χρεος δεν συμφέρει κανέναν στην Ευρώπη»

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο Κόκκινο απαντάει στα δημοσιεύματα που καλλιεργούν την εντύπωση ότι ΔΝΤ και Ε.Ε. μας «περιμένουν στην γωνία» στο Νταβός. «Οι διαρροές του ΔΝΤ, είναι παιχνίδι εντυπώσεων απο συγκεκριμένο εκδοτικό, πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, όπως νωρίτερα με το σενάριο περί εξόδου της Ελλάδας από την Σένγκεν, θα διαψευστούν», υπογράμμισε.

«Το συμφέρον όλων είναι η έγκυρη και η επιτυχής έκβαση της πρώτης αξολόγησης», ξεκαθάρισε ο κ. Παπαδημούλης, λέγοντας πως «η διαπραγμάτευση δεν μπορεί να γίνεται με διαρροές, αντιθέτως χρειάζονται καθαρές θέσεις, ώστε μέχρι το τέλος του Πάσχα να έχει τελειώσει η πρώτη αξιολόγηση».

«Η κυβέρνηση δίνει μάχη για να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση με το δικαιότερο τρόπο», επεσήμανε ο κ. Παπαδημούλης, ενώ συμπλήρωσε σημειώνοντας πως «κάποιοι κρατουν καθυστέρηση γιατι θέλουν να παίξουν παιχνίδια». «Ο δε κ. Μητσοτάκης θα αποδειχθεί πολύ σύντομα ευάλωτος, και θα διαψεύσει όσους προσπαθούν να του φτιάξουν το φωτοστέφανο του μεσσία», κατέληξε.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ: http://www.stokokkino.gr/article/1000000000023978/D-Papadimoulis-To-mplokarisma-tis-suzitisis-gia-to-xreos-den-sumferei-kanenan-stin-Europi

19.1.2016

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS