Γραμματοσειρά

 

Δ. Παπαδημούλης για Βαρουφάκη: Σε κάθε συνέντευξη λέει διαφορετικές εκδοχές

Αντιδράσεις προκαλούν τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ ο Γιάνης Βαρουφάκης περί εναλλακτικού σχεδίου που ετοίμαζε η κυβέρνηση, το οποίο ο ίδιος ονομάζει Plan X , το οποίο -όπως είπε- είχε εκπονηθεί με εντολή του πρωθυπουργού υπό τον φόβο ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επεδίωκε την εκπαραθύρωση της Ελλάδος από την Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

Σύμφωνα με τον Γιάνη Βαρουφάκη, τη νύχτα του “όχι” στο δημοψήφισμα ο πρωθυπουργός έκανε πίσω, και ανέφερε τον Γιάννη Δραγασάκη ως τον άνθρωπο που τον έπεισε να αλλάξει στάση. Υποστήριξε δε ότι οι συζητήσεις με την Κίνα για χρηματοδότηση ήταν σε προχωρημένο στάδιο, αλλά «ανετράπησαν» μετά από ένα τηλεφώνημα από το Βερολίνο.

“Έχω πάψει να ασχολούμαι με τον κ. Βαρουφάκη. Σε κάθε συνέντευξη λέει διαφορετικές εκδοχές”, τόνισε στον Αθήνα 984 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Παράλληλα εκτίμησε πως αν όλες οι πλευρές το θέλουν μέχρι το τέλος Μαρτίου μπορεί να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

“Πρέπει να τύχει διερεύνησης από τη δικαιοσύνη αυτή η περίοδος” τόνισε επίσης στον Αθήνα 9.84 ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας , σχολιάζοντας τη συνέντευξη Βαρουφάκη.

Newsroom Αθήνα 9.84 - http://www.athina984.gr/2016/01/20/d-papadimoulis-gia-varoufaki-se-kathe-synentefxi-lei-diaforetikes-ekdoches/

20.1.2016

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS