Γραμματοσειρά

 

Παπαδημούλης: Το τρίτο Μνημόνιο θα είναι και το τελευταίο

Συνέντευξη στην Deutsche Welle παραχώρησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία για τη σύντομη ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, μετά και τις επαφές του Τσίπρα στο Νταβός.
«Η ελληνική κυβέρνηση είναι επισπεύδουσα στην προσπάθεια έγκυρης και επιτυχούς ολοκλήρωσης της αξιολόγησης. Εκτιμώ ότι ο κύκλος των σημαντικών επαφών που είχε ο Πρωθυπουργός στο Νταβός θα συμβάλει στο να ξεκολλήσει η υπόθεση της ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης. Νομίζω ότι αυτό δεν συμφέρει μόνο την Ελλάδα, συμφέρει και την Ευρώπη, συμφέρει και την αμερικανική οικονομία.

Αν βάλουν κάτω στοιχεία, επιχειρήματα, μολύβια και δουλέψουν εντατικά όλες οι πλευρές, αυτό μπορεί να ολοκληρωθεί, μαζί με μια λύση-πακέτο και για την ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους, που επίμονα ζητά και το ΔΝΤ, έως το καθολικό Πάσχα, δηλαδή έως τα τέλη Μαρτίου».
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου θεωρεί ότι το τρίτο Μνημόνιο θα είναι και το τελευταίο, με προοπτική, όπως υποστηρίζει, να «απαλλαγεί γρήγορα η Ελλάδα από την επιτροπία».

22.1.2016

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS