Γραμματοσειρά

 

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους ασύμμετρες απειλές, είπε στο Πρακτορείο FM 104,9, ο ευρωβουλευτής του ‪#‎ΣΥΡΙΖΑ‬ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων και γενικότερα στον γαλλικό λαό και υπογράμμισε ότι για να ακυρωθούν οι επιθέσεις των φανατικών ισλαμιστών θα πρέπει να σταματήσουν οι εχθροπραξίες στη Συρία.
«Χρειάζεται να πολλαπλασιαστούν οι προσπάθειες του διεθνούς παράγοντα για ειρήνευση στη Συρία. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ακυρώσουμε τους παλαβούς του ISIS είναι η επιτάχυνση των ειρηνευτικών πρωτοβουλιών» υπογράμμισε, μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση»και στον Κώστα Μπλιάτκα ο κ. Παπαδημούλης και ανέφερε ότι όσον αφορά την Ελλάδα θα πρέπει να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας και η σταθερότητα, που όπως είπε ήδη υπάρχουν, ώστε η χώρα να παραμείνει πόλος σταθερότητας σε μια ιδιαίτερα ταραγμένη περιοχή.
Καταλήγοντας, επισήμανε ότι σε αντίθεση με όσους υιοθετούν τις πολιτικές των κλειστών συνόρων και υψώνουν φράκτες, αυτό που απαιτείται είναι ευρωπαϊκή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και ειδικότερα στους τομείς των αστυνομικών και μυστικών υπηρεσιών και της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των αρχών των κρατών – μελών. «Χρειαζόμαστε περισσότερη διεθνή συνεργασία και περισσότερη Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά.

 

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS