Γραμματοσειρά

 

Κούλογλου: Η αισχρή αντιπολίτευση και η συμφωνία για το κλίμα

Για «καλή αρχή» έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, αναφορικά με τη συμφωνία που υπογράφηκε στο Παρίσι για την κλιματική αλλαγή.

Μιλώντας στο ρ/σ Στο Κόκκινο, έδωσε πάντως έμφαση στην έλλειψη μηχανισμού κυρώσεων για τις χώρες που δεν θα εφαρμόσουν τους όρους της συμφωνίας.

Ο ευρωβουλευτής άσκησε έντονη κριτική στην αντιπολίτευση, μιλώντας για «αχαρακτήριστη στάση» από τους ίδιους ανθρώπους που ψηφίσανε το Μνημόνιο το καλοκαίρι «ξέροντας πολύ καλά τι περιλαμβάνει».

«Είναι αυτοί που έλεγαν φέρτε οποιοδήποτε Μνημόνιο να το υπογράψουμε και τώρα δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν» σημείωσε, προσθέτοντας ότι ειδικά στο προσφυγικό, η στάση της αντιπολίτευσης είναι αισχρή.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ: http://ow.ly/VTCiN

Σημείωσε μάλιστα ότι και στις Βρυξέλλες υπάρχει διάχυτη δυσαρέσκεια για τη μη συναινετική στάση που επιδεικνύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Τέλος αναφέρθηκε στο προσφυγικό, τονίζοντας ότι στην παρούσα φάση δεν διακρίνει προοπτική μίας έμπρακτης αντιμετώπισης του ζητήματος από την ευρωπαϊκή πλευρά.

13.12.2015

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS