Γραμματοσειρά

 

Παπαδημούλης στο ΣΚΑΙ: Αν κυριαρχήσει το μίσος, ο φόβος και οι φράχτες θα είναι η νίκη των τρομοκρατών

Οι πρόσφυγες φεύγουν για να γλυτώσουν από τον ISIS. Δεν πρέπει να τους συγχέουμε με τους τρομοκράτες από τους οποίους τρέχουν να ξεφύγουν δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης προσθέτοντας ότι θα μπει φρένο στην έκρηξη του προσφυγικού, όταν θα υπάρξει ειρήνη και δημοκρατία στη Συρία, ώστε να τελειώνουμε με τον ISIS.

«Αν κυριαρχήσουν ο φόβος, το μίσος, οι φράχτες, αν χάσουμε κατακτήσεις αιώνων στο όνομα της τρομοκρατίας θα είναι η νίκη των τρομοκρατών» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης σε τηλεφωνική παρέμβασή του στο ΣΚΑΙ.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Τουρκία έκρινε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς θα πάει ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Είναι κοινό συμφέρον να υπάρξει μία αμοιβαία επωφελή συνεργασία της Τουρκίας με την Ε.Ε. και την Ελλάδα ώστε να δημιουργηθούν οι υποδομές, οι χώροι εγκατάστασης και διαλογής στην Τουρκία, ώστε η μετεγκατάσταση των προσφύγων να γίνεται από ασφαλής διόδους» τόνισε.

Συμπλήρωσε επίσης ότι η χώρα μας βρίσκεται στην αρχή του ευρωπαϊκού διαδρόμου και είναι πολύ σημαντική η πολιτική σταθερότητα που διασφαλίζει η κυβέρνηση. Ευτυχώς που δεν προχώρησαν τα αποσχιστικά σχέδια του Σόιμπλε γιατί θα ήταν πολύ δύσκολες οι καταστάσεις για τη χώρα μας αλλά και την Ε.Ε.

Εδώ το σχετικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=fN84dt40sIw

16.11.2015

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS