Γραμματοσειρά

 

Παπαδημούλης: Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα την κατηγορία των εργαζομένων με μπλοκάκια

«Πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η κατηγορία των εργαζομένων με μπλοκάκια» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 αναφερόμενος στο ασφαλιστικό.

Ο κ. Παπαδημούλης υπογράμμισε συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο της πρότασης θα πρέπει να κατατεθούν και από τους κοινωνικούς φορείς και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, προτάσεις διορθωτικές, και εκτιμώ ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υπουργός ήδη έχουν πει ότι είναι ανοιχτοί σε βελτιώσεις.

Ειδικότερα για παράδειγμα, στο θέμα που αναφέρατε, εμένα δεν με κόφτει τόσο αυτός ο ελεύθερος επαγγελματίας που βγάζει το χρόνο περισσότερα από 70.000 ευρώ, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η κατηγορία των εργαζομένων με μπλοκάκια οι οποίοι τυπικά είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ενώ στην πραγματικότητα είναι μισθωτοί» σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι: «Έχουμε ένα ασφαλιστικό σύστημα που είναι ρημαδιό».

Ακούστε το ηχητικό: http://www.enikos.gr/politics/362844,Papadhmoylhs-Prepei-na-prosexoyme-idiaitera-thn-kathgoria-twn-ergazomenwn-me-mp.html

7.1.2016

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS