Γραμματοσειρά

 

Συναίνεση για το προσφυγικό ζητά ο Παπαδημούλης

«Όσοι με μονομερείς ενέργειες προσπαθούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Λίβανο της Ευρώπης, θα χάσουν οι ίδιοι» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Σεραφείμ Κοτρώτσο ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ευχήθηκε να υπάρξει συνεννόηση και σύγκλιση των πολιτικών αρχηγών αργότερα κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου τους γιατί όπως είπε αυτό θα ήταν το καλύτερο για τη χώρα.

«Εμείς θα πάμε στη Σύνοδο Κορυφής ως Ελλάδα, λέγοντας πως εμείς υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, αλλά πρέπει κι εσείς επιτέλους να υλοποιήσετε τις δικές σας» είπε.

Πρόσθεσε ταυτόχρονα ότι το βασικό δίλημμα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη είναι «εάν θα προχωρήσει ενωμένη ή αν θα οπισθοχωρήσει στα τείχη και στους φράχτες, κάτι που θα την οδηγούσε σε μια κρίση, σε μια επικράτηση ακροδεξιών απόψεων».

Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του Νίκου Καρανίκα ως συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού για τον πρωθυπουργό είπε πως «αμέσως μετά την αξιολόγηση από τους θεσμούς, πρέπει να κάνουμε ταμείο και να διορθώσουμε λάθη και λάθος επιλογές».

4.3.2016

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS