Γραμματοσειρά

 

Η Ομοσπονδία Αλβανικών Συλλόγων διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή (17/6/2016), στις 18:30 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αλβανίας στην Ελλάδα, Καποδιστρίου 38 & 3ης Σεπτεμβρίου, Ομόνοια.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Κούνεβα και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αλβανικών Συλλόγων Etmond Guri.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Στο πλαίσιο των μεγάλων προσπαθειών που γίνονται από την Ομοσπονδία των Αλβανικών Συλλόγων στην Ελλάδα για την ένταξη της αλβανικής κοινότητας στην ελληνική και ευρωπαϊκή κοινωνία, κυρίως μέσω της νομιμοποίησης, της απασχόλησης, της παραμονής τους στην Ελλάδα και της ισότητας ενώπιον του νόμου, σας καλούμε να πάρετε μέρος στην συζήτηση με την ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Κωνσταντίνα Κούνεβα με θέμα: Τα δικαιώματα που απορρέουν από τις εργασιακές σχέσεις!

Μια γυναίκα σύμβολο, που έχει δώσει παράδειγμα σκληρής μάχης για τα δικαιώματα των εργαζομένων, ιδιαίτερα εκείνων που πέφτουν θύματα διακρίσεων και εκμετάλλευσης επειδή συνδυάζουν τρία στοιχεία: είναι γυναίκες, μετανάστριες και εργαζόμενες Ένας σημαντικός αριθμός αιτημάτων και προτάσεων θα υποβληθεί από την Ομοσπονδία στην ευρωβουλευτή, ώστε να αξιολογηθεί ποια από αυτά θα φτάσουν αργότερα στο Κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή θα μεταφερθούν στους αρμόδιους υπουργούς της Κυβέρνησης.

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS