Γραμματοσειρά

 

«Έχουμε περάσει, έστω και με δυσκολία, έναν δύσκολο κάβο. Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης συνιστά την ολοκλήρωση του 70% του τρίτου μνημονίου. Όλοι συνομολογούν ότι το τρίτο μνημόνιο θα είναι και το τελευταίο. Έχουμε εξασφαλίσει έναν οδικό χάρτη για την ελάφρυνση του χρέους. Έσπασε το ταμπού ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο, αρκεί οι Έλληνες στύψουν και άλλο το είναι τους», δήλωσε στον Alpha989 ο Δημήτρης Παπαδημούλης ενώ παραδέχθηκε ότι «η κυβέρνηση έως τώρα ανάλωνε ένα μεγάλο μέρος από την ικμάδα της στην διαπραγμάτευση».

Για το θέμα των εκλογών έστειλε σαφές μήνυμα προς «την αντιπολίτευση, τους εκδότες και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που την σιγοντάρουν και πολλές φορές της δίνουν γραμμή: Τους συνιστώ να συνηθίσουν στην ιδέα ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Τα γιουρούσια για την αριστερή παρένθεση απέτυχαν».

Εκτίμησε, επίσης, ότι απομακρύνεται από τον ορίζοντα το σενάριο του ανασχηματισμού.

Για το θέμα με τις off–shore είπε ότι «όλο αυτό τον λαϊκίστικο θόρυβο τον ξεκίνησε το Πρώτο Θέμα, ακολούθησε η Ν.Δ. ζητώντας το θέμα να έρθει στη Βουλή, ήρθε στη Βουλή και το έσκασε. Η τελευταία άτακτη φυγή της Ν.Δ. από την Βουλή δείχνει ότι δεν αντέχουν τον διάλογο σε θέματα που αφορούν στην καταπολέμηση της διαφθοράς. Όποιος έχει επιχειρήματα μένει και δεν τρέπεται σε άτακτη φυγή. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. βράζει εξαιτίας της τακτικής που επελέγη από την ηγεσία της».

Τέλος, καυτηρίασε το γεγονός της υπερ-προβολής, όπως είπε, της Ζωής Κωνσταντοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «

Μου κάνει εντύπωση η υπερ-προβολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου από μιντιακά κέντρα που την αντιμετώπιζαν με υβριστικό,εξευτελιστικό τρόπο στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά.

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS