Γραμματοσειρά

«Το στρατηγικό γιουρούσι με στόχο την πτώση της Κυβέρνησης απέτυχε παταγωδώς και οι δικαιολογίες των οργανωτών του «παραιτηθείτε» θυμίζουν αυτούς που χάνουν στο ποδόσφαιρο και τα ρίχνουν στον διαιτητή» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο o αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Πρόσθεσε ότι οι πολίτες δεν θέλουν πολιτική αστάθεια και εκλογές αλλά σταθερότητα και ανάπτυξη, τονίζοντας ότι το αίτημα του κόσμου προς την Κυβέρνηση είναι : «κυβερνήστε φέρτε δουλειές παραδώστε έργο κάντε δουλειά και όχι λόγια».

Ο κ. Παπαδημούλης εκτίμησε ότι "οι πολίτες θεωρούν πως δεν υπάρχουν πειστικές εναλλακτικές λύσεις" σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα χρόνο να ξεδιπλώσει την πολιτική του και να φέρει μετρήσιμο αποτέλεσμα στο φύλο αγώνα.

Τόνισε πως στοίχημα της κυβέρνησης είναι το επόμενο καλοκαίρι να είναι ορατή η ανάκαμψη της οικονομίας, η μείωση της ανεργίας και ιδιαίτερα η φορολογική δικαιοσύνη αίτημα που –όπως είπε- εκκρεμεί για δεκαετίες.

Σε ότι αφορά τον εκλογικό νόμο είπε ότι χρειάζεται εκτεταμένος διάλογος για να θεσπιστεί ένα αναλογικότερο σύστημα, που θα στηριχθεί από πλειοψηφία 200 βουλευτών.

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS