Γραμματοσειρά

«Επί των ημερών της κυβέρνησης Τσίπρα υπάρχει απόλυτος σεβασμός της ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ, αξιόπιστα δημόσια στατιστικά και άριστη συνεργασία μεταξύ ΕΛΣΤΑΤ και Eurostat» επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Τα ελλείμματα και τα μαγειρέματα ανήκουν στο παρελθόν, αφορούν σε ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι ισχύει σήμερα» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης, προσθέτοντας ότι «προσυπογράφω απολύτως την απαντητική επιστολή Τσακαλώτου προς τους τρεις συνυπογράφοντες Επιτρόπους».

«Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι απολύτως προσηλωμένη στην εφαρμογή της συμφωνίας, στην ταχεία ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και η Κομισιόν οφείλει, σεβόμενη τη διάκριση των εξουσιών να σέβεται τις εθνικές δικαστικές αρχές όλων των κρατών μελών. Αμφιβάλλω αν μια τέτοια δήλωση-επιστολή θα γινόταν για υπόθεση που εκκρεμεί έναντι της γερμανικής ή της γαλλικής δικαιοσύνης» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Παπαδημούλης.

Ακούστε το ηχητικό http://www.enikos.gr/politics/405698,Papadhmoylhs-Ta-mageiremata-anhkoyn-sto-parel8on.html

 

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS