Γραμματοσειρά

Δηλώσεις του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, κατέγραψε το δημοφιλές, ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο «Asia Today», σε πρόσφατο διεθνές ρεπορτάζ του, αναφορικά με το προσφυγικό ζήτημα στην ΕΕ.

Η δημοσιογραφική έρευνα καταπιάνεται με τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της μετεγκατάστασης προσφύγων στις χώρες μέλη της ΕΕ και για το λόγο αυτό φιλοξενεί, εκτός των δηλώσεων του Δημήτρη Παπαδημούλη, και δηλώσεις της Γαλλίδας Ευρωβουλευτή Μαρίν Λε Πεν, του Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν κ.ά., που εκπροσωπούν αντίθετες απόψεις.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης: «Είναι απολύτως άδικο και απαράδεκτο μία Ένωση 500 εκατομμυρίων ανθρώπων να μην είναι σε θέση να βρει μια λύση για 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει επίσης να λάβει υπόψη της ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα την οικονομική και την προσφυγική κρίση στον υψηλότερο βαθμό και ο συνδυασμός αυτός είναι απόλυτα εκρηκτικός…».
Εδώ το link με υπότιτλους: https://www.youtube.com/watch?v=dF33sWPQPZw
Εδώ και το πρωτότυπο: https://www.youtube.com/watch?v=ohzDILuOgl0

 

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS